Kontrasten mellan misär och glamour

Jag får ofta höra att jag lever ett glamouröst liv men vissa veckor ska ni bara veta vilket torftigt liv jag lever! Kanske inte i misär som jag skrev i rubriken men jag sitter osminkad i urtvättade mysbrallor hemma vid datorn, äter snabbmakaroner och jobbar på som bara den utan att tjäna en enda krona! För så är det att vara egenföretagare ibland…. men sen kommer de där veckorna där allt händer och man lever värsta glamourösa livet där jag blir bjuden på exklusiva luncher, bor på hotell, träffar kändisar, går på premiärer och minglar runt med champagne i glasen. Lärarna på skolan och de andra föräldrarna måste undra vad jag är för prick, ena dagen när jag hämtar barnen så kommer jag osminkad, i mysbrallor och gympadojor och ser säkert ut som värsta lodisen. Den andra dagen kommer jag trippandes i högklackat, sminkad och stylad till max och ser ut som värsta affärskvinnan, ha ha…. Den här veckan har varit sådär härligt glamourös som vissa veckor är, jag har blivit bjuden på lyxiga luncher, jag har varit på givande möten, jag har träffat många härliga inspirerande människor och en av dem är Lars Wallin! Jag har aldrig pratat med honom tidigare men igår fick jag chansen när han bjöd in till Afternoon Tea i hans Ataljé på Östermalm i Stockholm. Han har nämligen designat en fin servis tillsammans med Fyrklövern och den kommer jag skriva om i ett eget inlägg men tänkte visa er några bilder från hans magiska ataljé och berätta för er som inte träffat honom att han är en sån ödmjuk och fin människa som inte alls ger så mycket väsen av sig. Han har verkligen all anledning att skryta över allt han gjort men istället så svarade han lite försynt men ändå proffsigt på allas frågor. Som sagt här är några bilder från Ataljén och bilder på servisen Royal Garden kommer i eget inlägg!

Kram Annelie