Kompistid, nya cyklar och så stolt!

Oj, kan inte fatta att det är fredag igen?! Veckorna går så sjukt fort och jag tyckte att det känns som bara härom dagen som jag var ute med min kompis Catrine. Förra fredagen besökte vi en italiensk restaurang i Vasastan och njöt av underbart god mat, gott vin och goda drinkar 😉 så härligt att bara få sitta och snacka ostört en hel kväll! 

Sen har det blivit cykelsäsong och barnen har fått köpa nya cyklar, försökte att hitta några på Blocket men lyckades inte så det fick bli två stycken från Stadium som egentligen kostade mer än vi tänkt men barnen är överlyckliga så det blir nog bra.

Max och Jocke har haft pingistävling och det gick mycket bra för dem båda. Jocke har knappt spelat på 28 år så det blev en liten överraskning då han kom 1:a! Max kom på plats 7 av 45 så det var också jätte bra! Så jag är så stolt över mina killar! Jag är också jätte stolt över Smilla som sjöng så fantastisk på hennes sångavslutning med Stage Kidz, ni kan se hennes sång på hennes instagram om ni vill = smillaniehoff.

Ikväll ska jag hem till min vän Jotta på tjejfest och prata lite inredning. Jotta är sambo med John Lundvik som just nu är i Israel och taggar inför Eurovision nästa helg. Idag släpper han sin EP som är helt fantastisk, älskar flera låtar där så in på Spotify och lyssna och håll tummarna att Sverige vinner nästa helg!!! Lycka till John!

Kram Annelie