Kattungar, Lejon, Tigrar, Lodjur och Pantrar

Idag har mina barn flyttat upp en avdelning på dagis och genast känns de mycket äldre 😉

Max har gått från att ha varit ett Lejon till en Tiger och Smilla har gått från Lodjur till Panter! Helt plötsligt går Smilla på avdelningen högst upp, där de äldsta barnen går, steget innan skolan…. Fy vad tiden går fort, det kändes som det var igår som hon började på dagis och jag kommer ihåg vad jag tyckte att Panterbarnen var stora då! Nya avdelningar betyder också nya leksaker så idag höll jag inte på att få med mig barnen hem 😉

På fredag har vi bjudit några vänner på middag och på lördag ska vi ha Smillas 5 års kalas. Eftersom dagis är stängt på fredag så måste jag fixa allt imorgon för det brukar vara svårt att få något gjort när barnen är hemma. Jag ska förbereda en 3 rätters middag, baka, fixa fiskdammspåsar och allt annat inför kalaset, tvätta och städa…. Med andra ord så borde jag gå och lägga mig nu, när jag kom hem ikväll så berättade Jocke att Max somnat redan 17.30 och sovit sen dess så det finns en risk att det blir en väldigt tidig morgon….

God Natt!

Kram Annelie