Kända designer i samarbete med Brigbys!

När jag var på Formex så var jag inbjuden till en pressfrukost i Brigbys monter. De erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa leksaker och internationellt starka varumärken!

Brigbys presenterade deras samarbete med Ulrica Hydman Vallien som är en mycket framgångsrik konstnär och mest känd för sitt designarbete med Kosta Boda. Nu har hon inlett ett samarbete med Pellianni kvalitetsleksaker och gosedjur för hållbar kärlek i generationer. 

Kitty Jutbring är en annan designer som inlett ett samarbete, tyvärr kunde hon inte medverka den här dagen då hon är höggravid och inte mår så bra men istället var hennes man och dotter där och representerade hennes produkter. Hon har skapat karaktärer som hjälper familjen att utveckla rollek, en där man kan byta blöja på och det finns både kiss och bajs i blöjan och den andra karaktären har bandage och plåster.

Dockorna från Brokiga känner ni säkert till, de har jag skrivit rätt mycket om tidigare. Deras ”mammor” Carin och Stina Wirsén var också på plats liksom Karin Mannerståhl som också designat fram flera fina leksaker till dem!

Kram Annelie