Julens Testagram

Testagrams motto och tips i jul är att göra julen till vad du vill, strunta i att julen måste vara perfekt, gör den till din grej och du kan till och med resa bort över julen och strunta i all stress. Julens Testagram innehöll inget direkt juligt och det är helt ok för mig, den såg ut så här:

Bubs Tomteskallar är av skum med frukt, knäck och mustsmak och helt fria från gelantin och andra animaliska tillsatser. Ett roligt alternativ till de klassiska skumtomtarna.

Softlan Complete Care So Fresh är ett väldoftande sköljmedel som gör dina kläder mjuka, mindre noppiga och bevarar färgerna.

GOOD´N´GO naturally tasty är ett naturligt gott havrebaserat mellanmål för vuxna som är vegan, laktos- och glutenfritt och dessutom helt utan tillsatt socker.

Friggs Majskakor Organic, Milk chocolate är ekologiska glutenfria majskakor gjorda av naturliga ingredienser toppade av mjökchoklad. Dessa försvann väldigt fort kan jag lova 😉

Serla Putsduk är perfekt vid städning och vid daglig användning på alla blanka ytor. Bara spraya med vatten och torka av med Serla putsduk. Perfekt även på badrumsspegeln som lätt blir fläckig.

Fazer Crisp Rye är en fiberrik och osötad delikatess. Tunna krispiga skivor bakade på fullkornsråg och äkta surdeg som passar perfekt till goda ostar och julens sill.

Kockens ekologiska kanel passar bra till julgröten, kanelbullarna, soppan, grytan och i småkakorna. 

Kram Annelie