Jag ska bli mormor

…eller inte riktigt men det känns nästan som det då det är min lillasyster Helena som ska bli mormor 🙂 Hennes dotter Felicia som snart är 20 år är gravid i vecka 17 och syrran fick Felicia när hon också var 20 år… (äpplet faller inte långt ifrån trädet sägs det). Eftersom syrran var så ung och även ensamstående så försökte jag hjälpa till med Felicia så mycket jag kunde och sen dess så har jag ofta ”lånat” Felicia under dessa 20 år så ibland känns hon nästan som hon hade kunnat vara min dotter också 🙂 I varje fall så är jag jätte glad över att vi ska få en bebis i familjen igen och det ska bli så mysigt!!! Även barnen ser fram emot att få en bebis att gosa med och de är glada att de inte längre kommer att vara minst i släkten. Felicia bloggar också så ni kan kika in på hennes blogg om ni vill: http://nouw.com/framos

Nu har det varit Max tur att vara hemma från skolan i två dagar så jag har fortsatt att VABBA här hemma men imorgon ska de få gå båda två och då ska de ha Nobellunch på skolan och det ser de verkligen fram emot! Sen ska vi på lite festligheter på kvällen.

Det som är bra med mitt jobb är att jag kan göra mycket av jobbet hemifrån vid datorn så det har funkat att vara hemma de här två veckorna men det man inte är van vid är ju att man ska få till en riktig lunch varje dag också. När jag är ensam så är det inte så noga med lunch, jag kan klara mig på rätt lite men barnen är ju vana att äta riktigt i skolan. Så dessa dagar har Kelda Soppor räddat oss några luncher. Jag fick hem för att testa dem från Buzzador och de är verkligen smidiga och goda, bara att värma. Min favorit är Thaisoppan och gärna att man blandar i lite nudlar. Sparrisen är också god tillsammans med lite färsk sparris.

Kram Annelie