Jag har blivit med iPhone!!!

Det var mysigt och som vanligt full fart hos våra vänner Jocke, Ylva, Elliot, Meja, Miranda, Fanny och Daisy…. Vi var 4 vuxna, 5 barn och 2 busiga hundar 🙂

Besöket resulterade i att jag blev med iPhone!!! Äntligen! Men den är operatörslåst så jag måste låsa upp den och skaffa nytt simkort innan jag kan börja använda den. Hoppas det inte är krångligt bara, jag som hatar allt tekniskt. Vill bara att allt ska funka!

Efter fikabesöket åkte vi hem och lagade söndagsmiddag, gorgonzolafyllda oxrullader, klyftpotatis, svart trumpetsvamp och en massa andra godsaker:

Nu är vi mätta & nybadade, barnen och Jocke sover sen några timmar tillbaka. Jocke somnade som vanligt vid nattningen 🙂 Funderar på om jag ska gå och väcka honom eller låta honom sova vidare… jag har det rätt mysigt här i min ensamhet i soffan. Ligger med datorn i knät, har hunnit gråta till Spårlöst och kollar nu lite Beck…. men disken står och väntar så det lutar åt att jag väcker honom 😉

Kram Annelie