Jag älskar att fylla år!!!

Jag älskar att fylla år, mest bara för att det kommer en massa gäster som man kan bjuda på fika och när man ska bjuda på fika så får man ju baka! Jag älskar nämligen att baka också så just den kombinationen är oslagbar!

Så igår var det fullt hus här i stugan, folk avlöste varandra hela dagen så det kändes som vi konstant fikade plus att vi grillade lite korv till lunch och sen blev det tacofest på kvällen.

Jag hade bakat en kanongod chokladdröm med lakritstouch till tårta som blev kanongod, det var första gången jag bakade den men har gått och suktat efter den en längre tid så nu fick jag äntligen chansen att smaka och den var precis så god som jag trodde den skulle vara! Recept kommer i ett annat inlägg!

Sen har jag en födelsedagstradition att öppna en flaska champagne på morgonen och sen gå och smutta på den hela dagen 🙂

Såklart är det ju kul att få
presenter också 🙂 Fick många fina från mina gäster:

 

En annan egoboost är att få läsa alla Facebook-kommentarer, där får man flera hundra grattishälsningar och man blir så glad över att så många tar sig tid att skriva en grattishälsning!

Nu håller jag på att smälta bort i värmen och barnen trippar otåligt och vill gå ner till stranden så vi får höras igen senare!

Kram Annelie