Inredning att inspireras av!

Som ni säkert redan vet så älskar jag heminredning! Jag önskar att jag hade ett helt hus som jag kunde inreda för när man bor i lägenhet så får man inte plats med så himla mycket så tur att jag har sommarstugan också och lite jobbuppdrag där jag får hjälpa andra att inreda!
Om man gillar heminredning så är TRES PR:s showroom ett himmelrike! Jag älskar att gå runt där och insupa allt det vackra och jag får alltid massor av inspiration när jag är där! Därför vill jag dela med mig av några bilder jag tog på deras senaste pressvisning, kanske kan det inspirera någon av er också!

Grejerna kommer bl.a. från följande företag:

LOVE WARRIORS, HARRY’S HARDWARE, SOLITAIRE DESIGN, POTTERYJO,

PETER LINDQVIST, KOBO, CLAUS PORTO, GALLERY PASCALE, ULF ANDERSSON, RESIZE DESIGN, AXLINGS LINNE, STHÅL, MÅNSES DESIGN, JOHAN FERNER STRÖM, URBAN ART SOLUTIONS, KRAM, ZANMAI/MCUSTA, UGGLAN OCH EGGEN, CRISTEL, ORLA KIELY – HOUSE, NIGELLA LAWSON, VINTAGE BY HEMINGWAY, BLISS IN THE WOODS, CHROMA.

Kram Annelie