Idag fortsätter vi att fixa!

Det är lördag och solen skiner ute, underbart! Idag ska vi fortsätta att måla här hemma och jag lovar att ni ska få hänga med på det, jag ska göra en paus bara och åka iväg med Smilla och hennes två tjejkompisar på bio. Vi har biljetter till Berättelsen om Askungen och den filmen ser vi verkligen fram emot att se!

Igår hade jag en Living and Room visning hos ett glatt gäng i Sköndal så jag missade tyvärr Let´s Dance men jag hann precis hem till att se genomgången och resultatet klockan 22.25. Jag hejar ju såklart på vår kompis Ingemar men jag tycker faktiskt att Marie är bäst och en värdig vinnare! Ska bli spännande att se programmet nästa helg!

Nu är det dags för frukost, vi vaknar så olika i den här familjen på helgerna. Smilla går upp klockan 7 och då brukar hon bre sig en egen macka och sätta sig framför tv:n och äta den, klockan 8 går jag upp, klockan 9 vaknar Max och nu är det dags att väcka mannen i huset som är den tröttaste av oss alla 🙂
Sen ska vi äta en mysig helgfrukost tillsammans, jag ska gå ut och känna på balkongen om vi kanske kan sitta ute?!

Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!

Kram Annelie