Idag blir det inte barbent…

Idag vaknar vi till regn, första regnet på rätt länge faktiskt och jag vet inte vad jag ska tycka om det. Kanske är det ok att det regnar den 1 september? Det är ju ändå snart höst men imorse insåg jag att det är dags att köpa nya gummistövlar till barnen, hur kan fötter växa så mycket över en sommar?
Jag är väldigt varmblodig av mig och gillar inte att ha mycket kläder på mig men idag ska jag nog inte gå barbent… får se vad det blir. Kanske ska jag prova mina nya strumpbyxor från Legnology? Om ni är less på strumpbyxor som hela tiden går sönder så ska ni prova detta märke! De är nog de bästa strumpbyxor som jag provat och ett stort plus är att de håller in, lyfter och formar både rumpan och benen så att man dels känner sig smalare men även ser mer välformad ut! Heja!

Nu ska jag äta lite frukost, tvätta två maskiner med tvätt och sen ta mig ut i regnet för idag måste jag se till att komma ut på lite roligheter även fast jag kanske helst av allt skulle vilja sätta mig i soffan och kolla på Sofias Änglar som jag missade igår. Önskar er alla en härlig dag så hörs vi snart igen!
Kram!

Kram Annelie