I LUSH underbara värld!

Jag var ju inbjuden till underbara företaget Lush för ett tag sen och jag har medvetet väntat med att skriva om detta eftersom jag ville få chans att prova de produkter som jag fick med mig hem.

Bl.a. fick jag en tvål som heter Sea Vegetable, en fantastisk tvål med sjögräs, havssalt och antiseptisk lavendelolja. En väldigt exklusiv tvål som kostar 490 kr/kg och är mineralrik och mjukgörande vilket gör  underverk med händerna nu när de ofta är torra av det kalla vädret.
Jag fick även en Ro’s Argan Body Conditioner som är som ett balsam fast för kroppen, användes som du använder ett hårbalsam. Massera in i huden efter dusch eller bad, skölj av och torka dig.
Tanken är att man smörjer in sig i duschen när huden fortfarande är
fuktig och låter den gotta sig en stund innan man sköljer av lotionen. Helt underbar och man behöver inte smörja in sig med hudkräm efteråt!

Lush använder sig av färska ingredienser som inte är testade på djur!

 

När vi träffades på pressträffen så var även Lush legendariska grundare och produktinnovatör Rowena Bird där och berättade för oss om företaget och hennes roliga arbetsuppgift om att skapa nya innovativa produkter för företaget. En härlig färgstark kvinna med rosa hår! Tillsammans med henne fick vi även göra vår egen lyxiga tvål som vi fick med oss hem, så roligt och helt plötsligt har all vardagstvättning här hemma blivit vardagslyx!!! Jag är fast för Lush produkter och kommer garanterat besöka deras butik fler gånger!

En annan positiv grej är att de nu även satsar på barn och har lanserat FUN tvål som förvandlar din tid i badkaret till en rolig stund! Förutom att tvätta dig ren med tvålen kan du leka med den i bubbelbadet och göra roliga figurer och former av den – därav namnet FUN. FUN finns i fem olika dofter, alla med en mild, mjukgörande bas av majsmjöl, talk och glycerin.

FUN kostar 99 kr per rulle (200 g). För varje såld tvål går 1 kr till The FunD, ett välgörenhetsprojekt som hjälper icke statliga organisationer i det japanska Fukushima-området, det mesta drabbade området i och med förra årets jordbävning, tsunami och kärnkraftsolycka. Målet med projektet är att identifiera lokala, frivilliga organisationer som hjälper barn i utsatta områden.

Gissa om mina barn skulle älska dessa?!

Kram Annelie