Höstens första Testagram

Höstens första Testagram ser ut så här:

Serla Handy Dispenser är en praktisk och snygg servetthållare. Du fyller på den med Serla Handy Sheets och du kan lätt dra upp ett papper med en hand om du te.x. är kladdig. Den erbjuder dessutom 50% mer papper än en vanlig Serla hushållsrulle! Denna kommer vi att fortsätta att köra med istället för hushållsrullen!

Red Bull har släppt en ekologisk läsk gjord på ingredienser från 100% naturliga källor. Simply Cola kan drickas i alla lägen. Inte min favorit men gillas säkert av många andra.

Ekologisk parfym från Weleda som bara innehåller naturliga eteriska oljor.

Santa Maria Chicken Taco och Fish Taco är ett bra alternativ till ”vanliga” tacosen. Du byter bara ut köttfärsen mot kyckling eller fisk. Jag kommer att göra ett eget inlägg om detta då jag ger tips om recept och fler inspirerade bilder.

Majskakor från Friggs med parmesan smak är ekologiska majskakor gjorda på noga utvalda råvaror med hög kvalitet. De är tunna och krispiga och innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatt socker.

Supergod Nutcup som är choklad med jordnötsfyllning, denna blev en favorit som jag kommer att köpa igen. Fazer Lakrits original är en god lakritsstång för oss lakritsälskare! Denna var också försvinnande god och helt utan onödiga tillsatser.

Testa Testagram du också, upptäck mellan 5-9 produkter för endast 99 kr/box inkl. frakt! Teckna abonnemang på www.testagram.se

Kram Annelie