Hösten är här

Det är mörkare, kallare och tristare just nu…. vi är många som blir tröttare och mer håglösa den här årstiden. Det som är positivt med hösten är att det är mysigt att kura ihop sig i soffan, plocka fram mysiga filtar och tända ljus, jag gillar också naturens gul/orange färger och den krispiga luften. Precis såhär kan det gärna vara fram till 1:a advent, då kan det komma lite snö och den kan få stanna kvar till första februari så att vi får en vit jul och att vi hinner upp till fjällen en sväng . Men sen får det gärna vara vår/sommar hela året för min del!

Vi har varit upp till stugan och ”vinterstängt” den. Vi tog upp båten, plockade in utemöblerna, studsmattan och stängde av kyl och frys. Ev. kommer vi att bo där i jul också, det beror lite på pandemin.

Smokey har hunnit bli 6 månader och växer som bara den. Han är helt underbar och vi älskar honom men han har börjat komma i tonåren och blivit lite kaxig och testar gärna gränser. Vi får se om det kanske blir dags för kastrering snart, i natt satt han och jamade vid ytterdörren och det var rätt frustrerande kan jag lova!

Kram Annelie