Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp

Jocke har några spelningar tillsammans med Shirley Clamp nu och de åker runt och spelar Shirleys nya”singupshow” som heter ”Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp”. Det är en feelgood-show på 90 minuter med hjärtligt ironisk och slagfärdig vardagshumor, hög igenkänningsfaktor och många skratt! Showen rymmer både favoritlåtarna ur karriären och Shirleys egna reflektioner över händelser, dråpligheter och kontraster i sitt liv både som artist, sambo och mamma!

Jag är så himla sugen att se showen men tyvärr har de ingen spelning i
Stockholm inbokad, som närmast kommer de till Eskilstuna den 26 mars så
då kanske jag hänger med.
Jag har också fått erbjudandet att hänga med dem på en lyxig spelning på ett 5 stjärnigt SPA-hotell i Österrike så det är ju också väldigt lockande då jag alltid velat besöka Österrike!

Sen kommer de även vara i Karlstad, Jönköping, Grebbestad, Luleå och Skellefteå så om ni bor där i närheten så kan jag verkligen tipsa om att gå och se den, biljetter och datum hittar ni HÄR!

Kram Annelie