Jag vet att det är många som äter fredagstacos, alltså tacos VARJE fredag! Här hemma gillar vi också tacos men vi äter det inte varje vecka. Men då vi äter det så känns det lite festligt, det är både gott och mysigt att sitta och fylla sina skal med olika tillbehör och ringla över goda såser. I samarbete med Santa Maria så fick jag hem ett Tex Mex kit för att testa på lite mer annorlunda tacos, nämligen kycklingtacos.
Man byter ut den ”vanliga” köttfärsen mot kycklingfärs från Kronfågel och sen gör man som vanligt men istället för den vanliga tacokryddan rör man i kycklingkryddmix. Eftersom det är kyckling så är det gott med lite andra tillbehör också såsom Mango papaya salsa och grön jalapeno.
Barnen märkte ingen skillnad på färsen för till dem hade vi deras vanliga favorittillbehör och vi vuxna uppskattade att vi framöver kan variera den klassiska tacosen men nya spännande smaker. Det finns även fisktacos och det ska vi testa nästa gång!