Gnistrande snötäcke

Stockholm har varit så grått de sista veckorna och när jag läste att vi bara haft 2 soltimmar under hela november så förstår jag varför vi är så trötta och orkeslösa! Så jag blev så glad när vi kom upp till Hälsingland igår och möttes av solen, ett gnistrande snötäcke och senare även en stjärnklar himmel!

Det spelar ingen roll om termometern visar -7 grader när solen är framme och gör allt sagolikt vackert. Älskar när det gnistrar och när solen reflekteras på allt det kalla och på kvällarna när himlen täcks av vackra stjärnor och man bara stannar upp och försöker hitta alla stjärntecken som Lilla och stora Karlavagnen.
Det är två saker som jag önskar att man kunde fotografera med en ”vanlig” kamera men som är i princip omöjligt och det är en vacker stjärnhimmel och en riktigt klar fullmåne. De ”bilderna” får man istället försöka memorera i minnet!
Så här såg det ut när jag vaknade i morse!

Igår hade jag Living and Room visning hos en kompis här i Hudiksvall och det var mysigt och imorgon har jag ännu en visning. Toppen att jag kan ha visningar här uppe också då jag har barnvakt för i Stockholm har vi ju ingen ”naturlig” barnvakt.

Kram Annelie