Flaggan i topp

Idag har det varit Sveriges nationaldag så flaggan har varit i topp och vi har haft en lugn och skön dag. Glassbilen har varit på besök till barnens glädje och ikväll följde Smilla och mamma med mig på en Living and Room visning hos min kusin med familj, mycket trevligt!

Moster Inez och hennes väninna Noomi har åkt hem till Lindesberg så vi har minskats från att ha bott 10 stycken i samma hus till 8 stycken, det kommer att bli tomt för mamma och pappa när vi också åker hem på fredag. Men här är så stort och gott om plats så man märker knappt av varandra 😉

Vi har varit i stugan idag också och mamma som har gröna fingrar var med och planterade massor av fina och goda grejer åt oss. Så om vi har tur så kommer vi att ha både solrosor, jordgubbar, smultron, rabarber, gräslök, sallad, lök, paprika, tomater och en massa annat som jag inte hängde med på att hon planterade 🙂 Men vi är tacksamma och glada för allt hon fixar, det finns ju inget bättre än att bara gå ut och plocka i sin egen trädgård!

Kram Annelie