EuroClub Stockholm och sol!

Hela förmiddagen har jag tänkt att jag ska gå ut och lägga mig i solen på balkongen men sen har jag tänkt att jag ska bara…. och NU när jag äntligen tog mig tid att gå ut så är solen bakom ett massa moln? Det är fortfarande jätte varmt ute men jag vill ha strålande sol ju, hoppas den kommer tillbaka snart! Jag längtar tillbaka upp till Hälsingland och vår sommarstuga men det är faktiskt helt ok här i Stockholm också! Vi har ju två balkonger åt två olika väderstreck så vi har sol hela dagarna och nu är de äntligen inredda och fina också med möbler och blommor. Bilder kommer snart, men inget slår den här utsikten som vi har i stugan:

Jocke jobbar dygnet runt just nu med att vara kapellmästare på EuroClub Stockholm som är Eurovisionens egen mötesplats och nattklubb. Det är ett temporärt stort vitt tält som byggts upp på Skeppsbron framför Kungliga slottet. Där festar de tillresta artisterna och deligationerna, det spelas massa slager och nattklubbsvärdinnor är Shirley Clamp och Velvet. Jag hoppas att jag får barnvakt någon kväll så att jag kan följa med honom dit för det skulle vara kul att se, kanske på lördag när det ryktas om att Justin Timberlake ska vara där?

Nu ser det ut som solen lyser igen så jag ska skynda mig ut på balkongen, ha det så bra så länge.
Kram!

Kram Annelie