Ett uterum är både trendigt, snyggt och praktiskt!

Visste ni att Skånska Byggvaror har öppnat sin första fysiska butik utanför Skåne?
Den ligger i samma byggnad som Plantagen i Barkarby så helt rätt sida om Stockholm 🙂 Eller det är egentligen ett showroom där kunder kan ta del av sortimentet inom exempelvis uterum, växthus och trädgårdsbyggnader och sen beställa via personalen på plats eller i terminaler. Varorna levereras sedan kostnadsfritt, vart du än bor i Sverige!

Jag fick äran att bli inbjuden på en liten förhandstitt och de hade så mycket fint. Vi har ju anlitat Skånska Byggvaror en hel del när vi byggde stugan och nu till sommaren är jag jätte sugen att bygga till ett uterum! Vi har pratat om att vi vill bygga ut lite eftersom vi just nu inte har råd att bygga den ordinarie stugan som vi tänkt och när jag var hos Skånska Byggvaror och såg deras fina uterum så kläcktes idén i mig. Ett uterum är ju både trendigt, snyggt och praktiskt!

Skånska Byggvaror erbjuder marknadens mest prisvärda uterum och med webbguiden på hemsidan skapar kunderna enkelt kompletta lösningar i webbshopen på bara fyra klick och får direkt veta vad det kostar.

Ett uterum har flera användningsområden, är flexibelt och naturligt sammankopplat med huset. Vi skulle vilja ha utgång från köket och det ska fungera som vardagsrum men även med plats för middagar och lek.

Ett uterum hos Skånska Byggvaror kostar från 25 000 kr till 110 000 kr beroende på storlekar, isolering och stil. De finns i storlekarna mellan 17 till 40 kvm och sen tillkommer exempelvis färg, gjutning, el och uppförande.

Kram Annelie