En helg i julens tecken

I lördags mötte vi upp mamma på Stockholms central och sen gick vi en sväng på stan. Först besökte vi Kungsträdgården och stod ett tag och beundrade de som åkte skridskor där, barnen vill verkligen prova att åka så det måste vi försöka få till någon dag. Vi gick sen igenom Kungsträdgårdens julmarknaden fram till varuhuset NK där vi kollade deras vackra skyltfönster som var vackert pyntade i sago-tema. Pippi Långstrump var bäst tyckte barnen!

Sen gick vi in och hälsade på tomten! Barnen skrev önskelistor som de gav till honom och sen fick de sitta i tomtens knä och Smilla frågade om han hittar till Hudiksvall eftersom vi ska fira jul där uppe och då sa tomten att självklart hittar han till Glada Hudik! Puh, skönt! 😉

 

Sen åkte vi hem och åt god middag och julpyntade så nu är äntligen julen här 🙂

Idag söndag har vädret varit kanon, blå himmel, lagom kallt och underbart 1:a adventväder. Jocke och Smilla har åkt pulka, jag har varit i Sköndal och haft en Living and Room visning och mormor och Max har busat hemma. Ikväll har vi firat advent genom att äta goda Castello alpostar från Arla, tillsammans med annat gott och såklart druckit glögg till! Nu är vi redo för julen!

Kram Annelie