En god frukost med kvalité!

Vaknar till sol och två barn som gnabbas i soffan, de är så stora nu så de smyger upp själva och knäpper på TV:n och sitter och tittar men den här morgonen kunde de inte enas om samma kanal… Barnkanalen och Nick JR har funkat även för Smilla fram till nu men helt plötsligt säger hon att hon blivit för stor för kanalerna och vill bara se Nickelodeon eftersom det är för större barn…. Hmm… detta kommer nog sluta med att vi måste köpa en till TV 😉

Nu har vi precis ätit frukost och vi passade på att smaka av de nyheter som jag fick hembudat i förrgår. Först var det God Morgon Juice. De har kommit med två nya smaker, Lemonade Pink Grape som är en rosa lemonad baserad på röd grapefrukt och Blackcurrant som är en ekologisk juice med en touch av svarta vinbär.

Det är populärt med Pink Lemonade just nu och denna är frisk med en vuxen smak med inslag av beska i slutet. Den innehåller även vatten och druvjuice vilket håller nere mängden socker.
Ekologisk juice är alltid välkommet och detta är God Morgon 6:e ekologiska juce, Blackcurrant är gjord på solmogna apelsiner, krispiga äpplen och aromatiska svarta vinbär. Smaken av svartvinbär är tydligt men inte dominant, juicen har en väldigt bärig och fruktig karaktär och påminner om mina barndoms somrar 🙂

Juicerna finns i butik från vecka 20 och Lemonaden kommer att kosta ca 19 kr och Blackcurrant 24 kr.

Sen provad vi även de nya frukostflingorna från Kellogg´s! Special K Classic innehåller 30% mindre socker och massor av god smak! Vi äter flingor varje morgon och självklart försöker vi välja bort socker så gott det går så detta känns verkligen som ett välkommet inslag!!! Barnen knaprade på som vanligt och märkte ingen skillnad medan jag märkte att det var mindre sött vilket jag verkligen ger tummen upp för! Snyggt jobbat Kellogg´s! Under sommaren genomför Kellogg´s Special K en smakturné på 60 platser i södra Sverige för att introducera flingan. För mer information om det besök www.specialk.se.

Nu ska jag se till att vi blir färdiga här hemma så att vi kan ta en tur ner till Solna Centrum, där pågår ju Solna Stadsfest under hela maj så då händer det mycket roligt. 
Kram!
Kram Annelie