En dag i Ziperall!

I fyra dagar har jag förskjutit och vägrat accepterat att jag håller på att bli sjuk, jag har känt mig hängig och förkyld men som egenföretagare har man inte råd att vara sjuk! Jag har stått och hållit i visningar varje kväll med lock i öronen, rinnande näsa, rinnande ögon och fullproppad med alvedon. Det har funkat men idag har jag tillåtit mig själv att krypa i min Ziperall och tofflor och bara sitta i soffan och slappa. Lite jobb med datorn såklart som att lägga in ordrar och svara på mail men annars är det soffan som gällt. När barnen gått iväg till dagis i morse så satte jag mig i soffan och kollade på ”Nyhetsmorgon” och sen på ”efter tio” med Malou. Blev sen tvungen att jobba lite innan jag återvända till soffan där jag satte på mig mina underbara Ziperall hörlurar och svävade bort i bra musik, vägrade kolla på telefonen om den ringde eller om jag fick några mail på datorn… så skönt och välbehövligt!

Älskar min Zipperall och jag skulle gärna vilja ha en till som ombyte…. har spanat in dessa, vad tycker ni om dem? Älskar mönstret på den vänstra men den högra har tunnare tyg och skulle passa bättre nu i sommar…

Nu ska jag få i mig något att äta, vad har jag ingen aning om eftersom kylskåpet och frysen aldrig varit tommare…… inser att jag måste åka iväg och storhandla inför helgen….. sen ska jag ladda en maskin med tvätt, byta lakan i sängarna, hämta barnen på dagis och sen ska jag åter igen sätta mig i soffan i min Ziperall och ha bästa fredagsmyset med mina barn!!!

Kram Annelie

2 Comments

 1. Ziperall, onepice, duffy oavsett märke så är det såå skönt att dra på sig den.
  På med ett par raggsockar och bara slappa omkring.

  Tycker du gjorde helt rätt som lät telefon och dator vara.
  Krya på dig.

 2. Hade gärna haft en Ziperall ajg med:-)

  Älskar mina Toscanamuggar! Nej…jag har inte sett resten av serien. Var hittar jag dem??

  Hoppas du får en fin helg:-)

  Kram Cecce

Comments are closed.