Annelie Niehoff

  • Inredning
  • Familj
  • Mat/dryck/bak/recept
  • Mode/skönhet
  • Kontakt
Lifestyle

Ekologisk pasta med kycklingbacon

mars 3, 2016 by Annelie

Danska Urtekram kommer med en ny serie italiensk ekologisk fullkornspasta. Pastan är tillverkad av den italienska familjen Felicetti och den tillverkas av durumvete och lokalt källvatten från Dolomiterna. Pastan är verkligen jätte god och smakar kvalitet och har den perfekta fullkornssmaken som gör att den inte smakar torrt och tråkigt. Igår provade vi den tillsammans med Kronfågels Kycklingbacon.
Jag kokade spagettin för sig och stekte kycklingbacon tillsammans med röd paprika och lök och sen tömde jag i en stor burk creme fraiche och lät det puttra i någon minut. Avslutade med att riva ner massa parmesanost och rörde om tills det smälte. Mums!

Vi är baconälskare här hemma och blev så glada när vi hörde att Kronfågel kommit med en magrare variant, nämligen kycklingbacon. Kronfågels kycklingbacon är varmrökt och över äkta alspån vilket betyder att det är upphettat till en temperatur över 70 grader och får den rätta baconsmaken. Barnen märker ingen skillnad och vi vuxna tycker att det är godare än ”vanlig” bacon!

Kram Annelie
Posted in: Niehoff Tagged: Mat/Dryck/Bak/Recept

Jag heter Annelie Niehoff och bor i Stockholm. I denna blogg skriver jag om mitt liv som stylist och influencer. Förutom inredning så älskar jag att baka, laga mat och umgås med min familj. Kontakta mig gärna för samarbeten, jag har F-skattsedel.

E-mail: annelieniehoff@gmail.com