Det gick åt skogen :-(

Idag har vädret varit knepigt, ena stunden har det varit blå himmel och sol och nästa stund har molnen hopat sig och regnet öst ner. Det har varit alldeles för osäkert för att hitta på något så vi åkte hem till mina föräldrar och har varit här hela dagen. Jag har fått i uppgift att baka macarons till på lördag och tänkte att det skulle passa bra idag och eftersom ugnen är trasig i stugan så åkte vi till mina föräldrar och lånade deras kök.

Men det gick åt skogen! De blev inte alls fina och de flöt ut alldeles för mycket 🙁 Typiskt när man ska göra åt andra och dessutom hade jag min macaronsmatta i Stockholm 🙁 Så nu vet jag inte hur vi ska lösa det, kanske slutar med att jag får beställa från bageriet i Hudik eller om jag gör ett nytt försök på fredag, jag får höra vad domaren säger 😉

Ikväll ska vi tjejer ha filmkväll, så det ska bli mysigt!!!

Kram Annelie