Det blir DYRT med egentid!

Det blir dyrt att ha tid för shopping 😉 Igår sprang jag på stan igen och självklart blev det ännu mer shopping! Hmm…. det blir till att leva självförsörjande i stugan i sommar och leva på det som odlas 😉 Kanske ska jag försöka odla några vinrankor också? 😉

Igår var jag på Waynes Coffee med Danny Saucedo…. ja, just det Jocke var också med…. 😉 Det är otroligt vad Danny kan glittra med sin ögon, förstår att så många tjejer gillar honom!

Sen var vi förbi PR byrån Mildh och kollade på kläder till Jockes TV-gig i sommar, det är ju viktigt att se cool ut i rutan och gärna med lite hippa kläder och smycken 🙂 Vi var även som sagt runt och shoppade lite, åt glass och jag avslutade dagen med ett besök hos Frissan där jag gjorde en nyansering för att slippa den värsta utväxten.

Men jag ångrade mig nästan att jag gjorde en avstickare till Solna Centrum för när jag skulle hem så visade det sig att alla One Direction fans var på väg till deras konsert på Friends Arena och sprang omkring som yra höns och jag vet inte hur många som frågade mig efter vägen och självklart var det bara att tipsa om samma buss som jag skulle ta…… grejen var att den bussen var över en timme försenad p.g.a konserten så jag fick stå med dessa tonåringar, småtjejer och nervösa mammor i över en timme och höra deras oro om att de nu skulle missa förbandet. Vissa fick sån panik när de hörde att bussen var försenad så de började springa mot den riktningen som jag pekade att Arenan ligger. Jag sa att det tar minst 20 minuter att gå och lite svårt att hitta men de sprang ändå iväg så jag undrar om de verkligen hittade dit i tid 😉

Kom på att jag skulle skriva om vår dejt i torsdags, vi började med att gå och lyssna på våra vänner i bandet Sonic Station som spelade på Golden Hits. Efter det gick vi till East och åt en underbar middag och det var meningen att vi skulle fortsätta att göra Stureplan, ta en massa drinkar och mingla men trötta småbarnsföräldrar som man är så valde vi att åka hem redan strax efter midnatt 😉

Kram Annelie