Det blev ingen riktig helg

Jag brukar alltid skriva ett inlägg om hur helgen varit och denna helg har varit lite konstig eftersom både jag och Jocke har jobbat hela helgen så det har inte riktigt känts som helg för oss…. Jocke har varit i Norge och spelat och jag har haft inredningspartyn så barnen har haft premiär av att vara ensamma hemma i några timmar i lördags och det gick hur bra som helst. Vi har ju bra grannar som har lite koll på dem också. Men i torsdags fick jag lite helgstämning då jag och mammor från Smillas klass hade en träff där vi drack vin och åt ost och kex. Det var supermysigt och jag hoppas att det blir fler sådana träffar snart.

 
 

Imorgon är det FN-dagen och det är en stor FN-samling på hela skolan och Smilla ska sjunga solo så ikväll var det en nervös men förväntansfull tjej som somnade. Vi får hålla tummarna att det kommer att gå bra vilket jag tror såklart. Sen imorgon kväll ska vi på Galapremiär av en ny biofilm så det blir roligt, mer om det imorgon för nu måste jag gå och lägga mig! Kram och god natt!

Kram Annelie