Det är väldigt trendigt att lägga tid och kraft på dukningen!

Både jag och Jocke älskar att bjuda våra vänner på middagar och jag tycker att det är lika roligt att laga maten som att duka och göra det fint till våra gäster. Allt är viktigt när man dukar tycker jag, fint porslin, fina glas, ljus, blommor och servetter såklart! Det är även kul att köra olika färgteman varje middag och då väljer jag oftast färgen efter årstiden.

När jag var på Formex så blev jag inbjuden till Dunis fina monter och Anna som jobbar åt Duni visade mig runt och berättade om alla deras nyheter och samarbeten med olika designers.
Duni har satsat på att vara med i Svanens stora kampanj som heter ”Rädda världen lite grann varje dag”. Fokus ligger då på att få fler konsumenter att göra hållbara val. De har bl.a. tagit fram miljövänliga engångsprodukter så att man inte behöver ha så dåligt samvete när man använder sånt i fortsättningen!

Duni har produkter i många olika färger och mönster så att det ska passa alla typer av sammankomster som bröllop, kalas, middagar, konfirmation, student och midsommar.

Jag kommer att visa några fina dukningar här framöver så ni får hålla utkik!

Kram Annelie