När jag går på asiatisk restaurang så beställer jag ofta Kyckling Paneng Curry för jag tycker det är så gott. Jag har aldrig gjort det hemma tidigare men googlade fram recept och insåg att det nog inte är så svårt att laga själv. Men så när jag var i affären så såg jag en färdig grytbas med Paneng Curry så jag tänkte att jag skulle prova den för att spara lite tid eftersom vi skulle ha middagsgäster.
Jag strimlade upp Lönneberga Lårfilé och fräste den i Croc-Pot en liten stund. Sen hällde jag på Grytbasen Paneng Curry, kokosmjölk för att få mer vätska och sen valde jag de grönsaker jag hade hemma vilket var morot och paprika.
15 minuter senare så var maten klar och vi kunde sätta oss till bords. Jag tycker inte att det blev riktigt lika gott som på restaurang och man ska nog inte späda ut den med kokosmjölk. Barnen tyckte att det var bra att det inte var så starkt men jag hade gärna velat ha mer styrka. Det blev en helt ok vardags Panang Curry och jag ska ge den en till chans utan kokosmjölk men jag ska även prova att laga den själv från grunden.