Bettan har gett upp!

Vår bil har gett upp 🙁
Det började med att en läskig motorlampa tändes på instrumentpanelen och sen slutade fläkten fungera i bilen och nu säger verkstan att det kommer att kosta 40 000 kr att laga den (inkl. byte av 2 bromsklossar som också behöver göras). Det tycker vi inte att det är värt så nu får vi se om vi kan få ut någonting för vår älskade Bettan som varit vår följeslagare i 10 år. Sen måste vi ta tag i att leta en ny bil att köpa, varken jag eller Jocke har något intresse för bilar men det är ett nödvändigt ont då vi verkligen behöver en bil. Kom gärna med tips, de enda krav vi har är att den ska vara relativt ny och gärna kombi.

Annars så har det väl inte hänt så mycket här, familjelivet kretsar kring skola, dans, trummor och innebandy. Det som tar mest tid är väl innebandyn eftersom Max har minst två träningar i veckan och de senaste helgerna har han haft 3 matcher varje helg så det blir inte så mycket tid till annat. Sen har han även trummor två dagar i veckan.

Smilla dansar nästan varje dag men hon tar sig dit och hem själv så det är skönt, men hon har även påbörjat en utbildning för att bli danslärare så det tar lite extra tid men perfekt för henne sen att hon kan börja tjäna lite extra pengar på något hon älskar att göra. Plus att hon även går en utbildning för att bli ledare på konfirmationsresor. Hon är så duktig och driven men vi har sagt att skolan måste alltid gå först och det håller hon med om som tur är. Hon tar skolan på allvar, är elevrådsordförande och håller nu på att söka in på gymnasiet. Det är en djungel att söka gymnasieskola! När jag gick så fanns det bara en skola att välja på i Hudiksvall och nästan hela klassen gick 3-årig ekonomisk så jag följde bara med strömmen känns det som. Här i Stockholm finns det så många skolor och vi har varit på flera öppet hus men det är ändå svårt att välja, det enda hon har bestämt sig för är att hon vill gå natur men på de skolor hon helst vill gå måste man ha ”A” i stort sett alla ämnen!

Jocke jobbar mest i studion men har även lite spelningar runt om i landet. Själv så var jag på Design Week förra veckan och även Furniture Fair så mitt inredningshjärta fortsätter att bulta och jag har förhoppningsvis några spännande inredningsuppdrag framöver!

Smilla och jag åt sushi innan genrepet för musikalen ”A Chorus Line” på Stadsteatern. Mysig mamma/dotter kväll.
Kram Annelie