Bamse med sjörövarskatten

Jag tror att många av oss föräldrar gillar Bamse, vi är själva uppväxta med Bamse och jag personligen gillar i varje fall honom jätte mycket! Barnen har varit sisådär när det gäller Bamse, han har varit helt ok men ingen de tjatat om. När jag såg att Games4Kids har ett spel med Bamse som heter Bamse med sjörövarskatten i deras webbshop så laddade jag hem det och tänkte att jag testar det på barnen och hoppas att de kommer att gilla det. Jag kan bara säga så här, de blev helt förtrollade och satt tillsammans sida vid sida och spelade hur länge som helst! De tyckte spelet var så himla bra och spännande och det roade både Smilla (6 år) och Max (4 år) lika mycket! Spelet har fin grafik och är lätt att förstå och det finns olika svårighetsgrader som gör att det tar ett tag att spela igenom allt. Ett spel som jag verkligen kan rekommendera!

Så här står det om spelet:
Milda makaroner! Bamse har hittat en del av en gammal skattkarta. Nu bär
det iväg på skattletar-äventyr! Följ med Bamse, Skalman och Lille-Skutt
ombord på båten Viktoria. Sök efter ledtrådar på den mystiska
skattkammarön och försök hitta den gömda sjörövarskatten.
Men se upp! Faror lurar överallt och Bamse och hans vänner är inte de enda som letar efter skatten…

Kram Annelie