Att vara turist i sin egen stad

Fredag igen!!! Den här veckan har fortsatt i Smillas tecken, det känns som allt kretsat runt henne men det är såklart naturligt då hon verkligen haft det besvärligt med sin gipsade arm. Det är tur att jag kunnat vara hemma den här veckan och att vi bor nära skolan för jag har behövt springa dit och hjälpa henne med toalettbesök och dylikt. Men igår började det att vända och hon hade mindre ont och var därmed mindre rädd att göra saker. I helgen ska vi träna på toalettbesöken, det går att dra ner och upp byxorna med en hand men det är lite krångligt 😉

Älskade dotter, här är en fin sommarbild på henne och mig för en månad sen. Åh, vad jag längtar tillbaka till sommaren!!!

Men för att skämma bort mig och barnen lite i helgen så ska vi bo på hotell! Jocke har varit bortrest hela veckan och ikväll spelar han på Eksjö Stadsfest med Markoolio så han kan tyvärr inte vara med.
Jag vann ett presentkort på bloggmiddagen förra året och har sen ”tappat bort” presentkortet men hittade det härom dagen och såg att det går ut idag!!! Synd att jag inte hade det i somras så hade vi kunnat åkt en längre sträcka men det är kul att vara turist i sin egen stad också 🙂 Så jag ska snart hämta barnen på skolan och sen checkar vi in på Hotell Kung Carl på Stureplan! Häng med oss på instagram!

Kram och trevlig helg!!!

Kram Annelie