Att välja rätt garageport

Någon gång i framtiden när vi får råd så ska vi bygga ett större hus på vår tomt i Hälsingland. I dagsläget står det en sommarstuga och en friggebod på tomten men vi behöver större så att vi kan vara där även på vintern.

Jag har kollat och drömt om olika hus i flera år men har svårt att bestämma mig om vilket det kommer att bli, vet inte ens om vi ska bygga med eller utan garage. Det är ju skönt på vintern med garage plus skönt med ett förvaringsställe för däck och andra grejer. Många kombinerar ju garage med något annat än att bara förvara bilen, vissa använder garaget även som verkstad/hobbyrum och vissa använder det till förråd.

Min syster och hennes familj håller på att bygga hus just nu och vi blir lite inspirerade av dem, ni kan gå in och läsa på henne blogg om ni vill: http://sunnanback.blogspot.se/ de ska ha garage vet jag och ikväll när jag googlade runt på olika garage så insåg jag att bara hitta en passande garageport är ju en hel vetenskap!

Hos Krafer, som jag skriver
inlägget ihop med, hittade jag garageportar i alla dess former
av modellen takskjutsportar och av god kvalité och konkurrenskraftigt pris. Så kika in hos dem om ni är i behov av en garageport. Jag fastnade för porten som har fönster, jag skulle gärna vilja få in lite dagsljus i garaget om jag skulle spendera tid där och självklart ska porten ha motor 🙂

Man märker också vad mycket fasadbelysning gör för designen, snyggt med dessa lampor!
Kram Annelie