Att måla egna tavlor

Jag var däckad hela kvällen igår också så jag orkade inte med något inlägg… idag mår jag aningen bättre men har bestämt mig för att ta det lugnt idag också för att istället satsa fullt imorgon då jag har fullt schema hela dagen mellan 8.00 – 21.00. Så imorgon får Jocke vara hemmapappa hela dagen så det ska bli skönt och roligt för honom och barnen att få lite egentid! Sen sticker han iväg till Göteborg på fredagsmorgon men då kommer mina svärföräldrar upp och ska vara med oss hela helgen så det ska bli mysigt!

Igår satt Smilla och målade fina tavlor till sitt nya rum, hon älskar att pyssla och kan sitta hur länge som helst. Hon spelar också in egna pysselfilmer och lägger upp dem på You Tube. Jag har lovat att hjälpa henne att lägga upp hennes nya film ikväll 🙂
Just igår målade hon för första gången på en Canvasduk med hjälp av en färgpalett och temperafäger, det tyckte hon var jätte kul! Just det här målarkittet kommer från Sense och kan varmt rekommenderas!

Nu ska jag förbereda tävlingen som jag lovade er, den kommer i nästa inlägg!

Kram Annelie