Andra chansen börjar snart!

Nu har vi ätit ännu en god middag hemma hos mamma och pappa, det är så himla skönt att slippa tänka på mat och sätta sig vid dukat matbord 🙂 Nu badar barnen i badkaret och snart vankas 2:dra chansen i Melodifestivalen. Ikväll hejar jag på Andreas Johnson, barnen på Sean Banan och mamma och pappa hejar självklart på Christer och Lotta, vi får se hur det går 🙂

Programledarna Helena, Sarah och Gina passar perfekt in i rollen tycker jag. Sarah är en sprudlande tjej som jag firade midsommar med i New York för 5-6 år sen och då var hon en rätt okänd tjej som inte många visste vem hon var men nu vet ju hela Sverige vem denna begåvade sångerska är. Jag tycker hon sjunger fantastiskt bra!

Nu ska jag ladda upp tillsammans med en inredningstidning och ett glas vin, hörs sen igen!

Kram Annelie