ACO Mini Care – För torr och känslig hud

Jag har blivit utvald av Loppi att få testa ACOs mini care produkter. Både jag och barnen har känslig och torr hud och vi är mycket nöjda med dessa produkter och kommer absolut att fortsätta köpa dem!

Minicare är en ny hudvårdsserie som är särskilt utvecklad för barn med torr och känslig hud. Men jag som vuxen kommer också att fortsätta med i varje fall krämen som är perfekt till mina nariga händer och fötter.

Eftersom torr hud hos barn kan leda till eksem så tycker jag att det är väldigt viktigt att vårda huden rätt ända från start! Om du har ett barn med torr hud, smörj in med mjukgörande kräm 1-2 ggr per dag. Komplettera gärna med en fet kräm på extra torra utsatta områden. Bada eller duscha inte barnen för ofta, det räcker med 1-2 ggr i veckan och däremellan kan man tvätta underliv, under armar, fötter mm.
Så ta torr hud på allvar och låt det inte gå för långt!!!

Kram Annelie