Även fast jag har två inredningspartyn i helgen och en massa fix som måste fixas så känns det skönt att det är helg! Det var meningen att Jocke skulle till Piteå i helgen och spela men det giget blev framflyttat så vi har både fredagkväll och lördagkväll tillsammans!!! Så himla lyxigt!
Ikväll har vi lagat mat från Eleonora Von Essens Kokbok. Den bjuder på mycket grönt och lite kött så perfekt för oss alla som vill skära ner på köttkonsumtionen!
Vi har ätit Quorn några gånger förut och den här gången smakade vi Quorn bullar och Quorn korv som nu har fått förbättrade recept! Till dem gjorde vi en Tabbouleh med citron och ajvaryoghurt! Det blev jätte gott och receptet kommer längre ner i detta inlägg för er som blir sugen att prova! Korven och bullarna stekte vi bara med smör och olivolja i en stekpanna.
Recept, Tabbouleh:
Koka bulgur efter anvisningar på paketet
Hacka gurka, tomat, salladslök och blanda ner i den färdigkokta bulgurn.
Pressa över citron, lite olivolja och salta och peppra efter smak.
Sist blandar du ner färska kryddor som Mynta och persilja.
Ajvaryoghurt:
2 dl matyoghurt
1/2 dl ajvar relish
Hoppas ni också har en mysig fredagskväll!
Kram!
#newkorvintown #andrabullar