”snackmiddag”! Massa antipasti av alla dess slag och till det ett gott
vin och bra musik! Då kan man sitta och plocka hela kvällen och småäta
tills man är så mätt så man nästan inte orkar resa sig och som värdinna
slipper man springa upp och ner hela tiden som man annars gör när det är
3-rätters middag. Antipasti är Italienska och betyder egentligen ”före
måltid” men jag tycker att det funkar alldeles förträffligt till middag
också 😉
Därför blev jag så glad när jag i förra veckan blev inbjuden av 4 good och Zeta
till en njutningskväll i Medelhavsköket för alla sinnen! Smakproffsen
Måns Falk och Sanna Engerdahl var på plats och lärde oss allt om
hemligheten bakom olivoljor och parmesan. Vi fick även en
antipastimiddag med goda korvar, skinkor och röror och jag hamnade
bredvid de tre underbara bloggarna Caroline, Linda och Jenny och vi fick en fantastisk kväll och hade så trevligt!!!
Visste ni att olivoljan är världens enda hälsosamma olja?
Enjoy Wines var på plats och bjöd både på bubbel och gott vin! Vi drack ett jätte gott vin som passade utmärkt till AntiPasti, nämligen Piccini Memoro, art. nr. 2392 för 89 kr.
Vi fick även en bok som heter ”Mitt Medelhavskök” som är skriven av Fernando Di Luca och Mattias Jersild och i den boken finns massor av inspirerande recept som jag kommer att prova i sommar!
Vill du också få inbjudningar till 4 goods medlemskvällar? Då kan ni anmäla er här:
http://4good.se/bli-medlem.