Nu har jag för första gången provat på kycklingbrunch och jag kan lova er att det inte var sista gången! Det var Kronfågel tillsammans med Urban Deli som bjöd in mig och Jocke till brunch förra veckan och vi fick lära oss att ekologisk kyckling borde vara ett givet val – såväl smakmässigt och som omsorg för djuret. Uppfödaren Johanna var där från Bosarp ekokyckling och visade en fin film om hur bra Bosarps ekokycklingar lever med utomhusvistelse och ekologisk mat. Vi blev bl.a. bjudna på kycklingbacon, kycklingburgare, ceasarsallad, kycklingklubbor, kycklingkroketter, drumsticks och pulled taco och det var så sjukt gott alltihopa! Till detta drack vi god Mimosa.
Till dessert fick vi kaffe och goda praliner.
Barnen älskar att äta ris och currysås till kyckling så det blev det tillsammans med lite smörstekta champinjoner. Enkelt och mycket gott!!!
Kronfågel
Tack för jättefint blogginlägg. Så roligt att både du och Jocke var med på lunchen. Önskar er en alldeles underbar sommar!
=) Kinna
Kronfågel
Så roligt att du kom och verkligen kul att få träffa din bättre hälft…:-) Roligt att se att det smakade och extra pluspoäng för temperaturangivelser.
önskar dig en riktigt fin sommar! kram Kinna