I samarbete med Johnnys har jag fått smakprover på deras nya krämiga majonnäser. Goda till grillmat, wraps, matiga mackor, pommes, dipp och mycket annat. Johnnys Mayo finns som naturell, American Style, Black garlic och Hickory. De är förpackade i ny unik squeezeflaska i storleken 250 ml.
American Style Mayo är en amerikansk typ av majonnäs med len, frisk och krämig karaktär med rätt sälta. Harmonierar fint med andra smaker. Denna valde Smilla till sin Halloumi-tortilla och hon gillade den jätte mycket.
Black Garlic Mayo är en svart vitlöksmajonnäs med rund karamelliserad och något brynt smak. Karaktären på smaken får sitt djup från fermenterad vitlök och rostad lök. Den valde jag till min Halloumi-tortilla och det ser lite läskigt ut med svart men det blev tummen upp.
Hickory Mayo är en härligt rökig majonnäs med karaktär från dubbelrökt paprika, hickory, cayennepeppar och farinsocker som ger en djup och balanserad smak. Den valde Jocke och Max till sina kyckling-tortillas och de tyckte den var super god! Vi valde Lönnebergas färdigmarinerade kycklingspett.
Summa summarum så gick alla tre såserna hem hos familjen Niehoff och vi ser fram emot att ha dem som tillbehör till alla sommarens grillningar!