Nu är vi många som haft grillpremiär, vi hade det redan i påskas och i helgen har jag sett många grannar som också rullat fram sina grillar och doften av grill har spridit sig i området. Så himla härligt!!! Det är något speciellt med grillat så när Caj P och Landmann bjöd in till lunch så var vi många som ville komma och se och testa årets grillnyheter. I det här inlägget kommer jag att skriva om Caj P:s nyheter och sen kommer jag ge ett eget inlägg till Landmann då mitt intresse för grillar har vuxit enormt och det finns mycket att lära sig!
Vädret var underbart, solen sken, vi fick bubbel i glasen och eventet höll till på restaurang Mister French på Skeppsbron så läget vid vattnet var ju inte heller fel.
Vi fick bl.a. prova Caj P:s nya Baconnaise som är en bacon-majonäs smaksatt med tomat och med rökigheten samt den mjuka sältan som man finner i bacon. Mycket god som hamburgerdressing men funkar lika bra som bordssås eller salladsdressing.
En klassisk hamburgerdressing och Aioli är ett måste när man grillar burgare! Nu är Aiolin uppdaterad med förbättrat recept och produktionen har flyttat från Spanien till Sverige.
American Burger Kryddmix Bacon och American Burger kryddmix Original sätter piff på burgarna och det är bara att blanda ner kryddmixen i ca 500 gram färs, vilket räcker till ca 4 hamburgare.
Caj P. ekologiska Texas Rub Salt´n Pepper är en rub i Texas-stil där basen i smaksättningen är just salt och peppar. Passar bäst till nötkött men även till vitt kött och fågel. Caj P. ekologiska BBQ Oil Chimichurri är en marinad/glaze/dressing med ursprung från Sydamerika. Används till marinering men även till glasering mot slutet av grillningen. Har en smak av persilja, lime och chili och passar till det mesta på grillen.
Det blev inte grillpremiär för mig men dock rosé-premiär! Tjohoo, nu är roséperioden äntligen här igen!