7 sorters kakor

Igår hade jag min första utomhusvisning med Living and Room för i år, så härlig kväll! Ser fram emot många härliga utomhuspartyn framöver, det känns som alla blir så glada och shoppar mer när man får vara ute i solen 🙂

Idag har jag varit ”ledig”, jag har städat i garderober och bland leksaker och sen har jag gjort en lasagne! Älskar lasagne men tyvärr blir det inte så ofta som jag gör det, vet inte varför.

Jocke har också varit hemma idag så vi blev glada över ett passande bud med 7 småkakor som kom lagom till eftermiddagskaffet 🙂

Det är årets sommarfrimärken som illustrerar kafferepet – med sju sorters småkakor. Från och med imorgon den 8 maj finns de att köpa hos posten och frimärkena har formgivits av Johan Hörberg. Det är väldigt trendigt att baka småkakor just nu så därför får de pryda årets sommarfrimärken!

Kram Annelie