Vill du gå på julfest?

Nu tänkte jag tillsammans med Nickelodeon tävla ut 3 biljetter till Nickelodeons julfest på Skansen tisdag den 17 december kl. 18.00. Vill ni gå?

Det enda ni behöver göra är i så fall att svara på frågan; ”Vilka
figurer har hand om Julkalendern hos nickelodeon?” Du hittar svaren här: http://www.nickelodeon.se/julkalender2013
Skriv svaret i en kommentar här nere, ni kommer inte att kunna se kommentarerna förrän tävlingen är slut, skriv även med er e-mail adress så att jag kan nå er om ni vinner!

En vinnare som vinner 3 biljetter dras fredag den 13 december. Lycka till!

Tillsammans med Nickelodeon ska vi dekorera pepparkakor, kolla på roliga Nickelodeonserier, fika, spontandansa runt granen, mysa och fika lite till 🙂 En hemlig gäst kommer också förbi och firar in julen med oss 🙂

                                                    
EXTRA MYCKET JUL HOS NICKELODEON
www.nickelodeon.se/jul2013 kan du, utklädd till en tomtenisse, skicka animerade julkort till hela släkten tillsammans med SvampBob Fyrkant, vinna klappar i en adventskalender, skriva ut önskelistor och hålla koll på julens alla serier och filmer. Testa också julhälsningsgeneratorn som skickar dina önskningar in i tv-rutan.

Kram Annelie

9 Comments

 1. Jaaaaaa, Jag vill super gärna gå! Såå roligt!! Hela familjen skulle bli jätte glada.

  svaret på din fråga är: Cosmo och Wanda – Timmys guldföräldrar. (i serien fairly odd parets på nikelodeon).

  Håller tummar och tår!!
  kram Nina
  nina_bergquist@bergnet.se

 2. Cosmo och Wanda från Fairly Odd Parents

  Om jag vinner blir jag jätteglad, så jag kan lämna minsta dottern med sin pappa och ta med äldsta dottern på mysig julfest med egentid med sin mamma, fika, dans och skoj!

 3. Åhhh dessa biljetter vore underbart att få ge till Alice och Linnea 🙂 Tänk så mysigt att få en egen kväll med dem..

  Svaret är: Fairly Odd Parents 🙂

  Önskar att varje barn kunde få ha två feföräldrar som såg efter dem

  Kram

 4. hej

  skulle gärna vilja gå med 2 av mina barn,skulle nog vilja ta med min son Jamie som är autistiskt 6 år och är det mest underbara ungen som gått på denna jord han har en speciell plats i mitt hjärta som ingen kan komma åt och dotter Nelly 9 år som är den coolaste tjejen någonsin,de har alltid kul tillsammans och de vore så kul att få göra något sånt här med dem utan lillasyster 4 år som bestämmer jämt, Jamie gillar inte allt man försöker hitta på han vill helst va hemma jämt men detta tror jag han skulle vilja speciellt om favorit syster Nelly, hänger på, vore kanon kul att vinna

  hoppas den som vinner skulle bli lika glad som vi:)

Comments are closed.